Përshkrim

Aplikime të thata dhe teknike si p.sh. me qymyr ose shkumës.
Për linja dhe detaje të sakta.
Ideale për përzierjen e thatë dhe përzierjen e ngjyrave.
Mund të përdoret me ujë.
Për shkak të majës së butë, mund të përdoret edhe në letra delikate.
Shkëlqim i lartë edhe në një sfond të errët.
Rekomandohet përdorimi i një fiksuesi
E disponueshme në 60 nuanca të ndryshme.

Përshtypje (0)
Vlerësimet

0.0

0 Vlerësimet e produkteve
5
0
4
0
3
0
2
0
1
0

Komentoni këtë produkt

Ndani mendimet tuaja me klientët e tjerë

Shkruaj një vlerësim

Përshtypje

Nuk ka ende komente.