Përshkrim

Mbeshtjellese me nje material te forte i cili nuk lejon qe kopertina e librave te prishet.

Kellefi i mbeshtjelleses eshte i gjere dhe nuk lejon kopertinen e librit te dale nga mbeshtjellesja.

 

Përshtypje (0)
Vlerësimet

0.0

0 Vlerësimet e produkteve
5
0
4
0
3
0
2
0
1
0

Komentoni këtë produkt

Ndani mendimet tuaja me klientët e tjerë

Shkruaj një vlerësim

Përshtypje

Nuk ka ende komente.