Përshkrim
Toner HP 301 Xl Color
Nr i Prodhuesit: HP 301XL, 301XL, CH563EE, CH564EE
Cikli i punës: Përafërsisht 480 faqe e zeze / 330 faqe me ngjyra dhe 5% mbulim mesatar
Markë: HP ORIGINAL
Paketimi: Kapacitet i lartë Black & Color Multipack
Përshtypje (0)
Vlerësimet

0.0

0 Vlerësimet e produkteve
5
0
4
0
3
0
2
0
1
0

Komentoni këtë produkt

Ndani mendimet tuaja me klientët e tjerë

Shkruaj një vlerësim

Përshtypje

Nuk ka ende komente.