Kancelari Infiniti Zyra

Çmimet me te mira ne treg.

Kancelari Infiniti Office duke pasur nje eksperience mbi 15 vjecare ne fushen e kancelarive ne Shqiperi, ofron per te gjithe klientet e saj çmimet me te lira.

Ne menyre qe te gjitha çmimet te jene transparente Kancelari Infiniti Office i ofron klienteve te saj llogari nga ku mund te shohin cmimet e zyres.

 

Llogari Zyre – Te gjithe Bizneset perjashto ketu Kancelarite kane te drejte qe te blejne nga ne me cmim zyre.

Shenim: Per te aksesuar llogarine e zyrave ju mund te ndiqni hapat e meposhtme:

1- Tek shfletuesi juaj i internetit hapni nje dritare te re si Incognito.
2- Me pas navigoni tek www.infinitioffice.al.
3- Klikoni tek llogaria e cila ndodhet ne pjesen lart te faqes.
4- Emri i perdoresit : zyra
Fjalekalimi: 12345678

Kujdes: Nese keni veshtiresi ne logim ju lutem na kontaktoni ne: +355 68 52 00 000 ose na shkruani ne chat.

Shpejtesia 

Shpejtesia eshte nje tjeter cilesi qe na diferencon nga te tjeret. Ne gjithmone bejme te pamunduren qe te gjitha produktet te vijne ne adresen tuaj sa me shpejt.

PËR TIRANËN:

Blerjet nga Tirana kanë nje kosto transporti 250 Lekë dhe realizohen brenda 24 orëve.

PËR QYTETET E TJERA:

Blerjet nga rrethet e Shqipërisë kanë një kosto transporti 360 Lekë dhe realizohen deri në 72 orëve, në varësi të zonës.

PËR KOSOVËN:

Blerjet nga Kosova kanë një kosto transporti 7 Euro dhe realizohen brenda 72-96 orëve, në varësi të zonës tuaj.

Cilesia 

Distributore zyrtare te Stabilo, Citizen, Keyroad.de, Anycolor etj. Te cilet jane nder marka me te shitura dhe shume cilesore.

Disa produkte me cmim zyre mund ti gjeni meposhte: