Përshkrim

Makine Llogaritese  Joinus JS-5002!

Permban 14 taste!

Funksion Auto Replay!

Funksionon me bateri dhe me energji diellore!

Cilesi e larte!

 

Përshtypje (0)
Vlerësimet

0.0

0 Vlerësimet e produkteve
5
0
4
0
3
0
2
0
1
0

Komentoni këtë produkt

Ndani mendimet tuaja me klientët e tjerë

Shkruaj një vlerësim

Përshtypje

Nuk ka ende komente.