Përshkrim

Cili është sporti juaj i preferuar? Surfing, vallëzim, gjimnastikë…Mund të argëtoheni me këtë lojë duke e veshur Barbin tuaj me veshjet e duhura dhe mbani mend: me Barbie mund të jeni çdo sportist që dëshironi!

Zbuloni karrierat sportive me Barbie.
Personalizoni shishen tuaj metalike me ngjitësit e ofruar.
Prodhuar në Itali

Përshtypje (0)
Vlerësimet

0.0

0 Vlerësimet e produkteve
5
0
4
0
3
0
2
0
1
0

Komentoni këtë produkt

Ndani mendimet tuaja me klientët e tjerë

Shkruaj një vlerësim

Përshtypje

Nuk ka ende komente.