Përshkrim

CAROTINA BABY ACTIVITY CUBES

Nje set lodrash i perbere nga kuba te ndryshme te cilat vendosen mbi njeri-tjetrin.
Pervec kubave kjo loje ka edhe disa kartona me figura kashesh te ndryshme te cilat jane te ndara.
Femijet me ane te kesaj loje do te zhvillojne aftesite krijuese dhe logjike.
Ne kutine e lojes eshte edhe udhesuesi i lojes.
Loja e perbere nga materiale te sigurta per femijet si plastika e cilesise se larte dhe kartoni i trashe.
Made in Italy!

Përshtypje (0)
Vlerësimet

0.0

0 Vlerësimet e produkteve
5
0
4
0
3
0
2
0
1
0

Komentoni këtë produkt

Ndani mendimet tuaja me klientët e tjerë

Shkruaj një vlerësim

Përshtypje

Nuk ka ende komente.