Përshkrim

CAROTINA PLUS THE LITTLE TRAIN OF ANIMALS

Kjo loje perbehet nga 6 lojra te ndryshme edukative.
Femija juaj do te njohe kafshet, gjithashtu edhe shkronjat.
Nje loje mjaft interesante per te zhvilluar inteligjencen e femijeve tuaj dheper te arritur te krijojne fjale dhe te bejne lidhjen me kafshet.
Produkt cilesor!

Përshtypje (0)
Vlerësimet

0.0

0 Vlerësimet e produkteve
5
0
4
0
3
0
2
0
1
0

Komentoni këtë produkt

Ndani mendimet tuaja me klientët e tjerë

Shkruaj një vlerësim

Përshtypje

Nuk ka ende komente.