Përshkrim

Trupa gjeometrike!

E pershtatshme per femijet e parashkollorit dhe te klasave te para!

Ndihmon femijet te njohin trupat fhe figurat gjeometrike!

Përshtypje (0)
Vlerësimet

0.0

0 Vlerësimet e produkteve
5
0
4
0
3
0
2
0
1
0

Komentoni këtë produkt

Ndani mendimet tuaja me klientët e tjerë

Shkruaj një vlerësim

Përshtypje

Nuk ka ende komente.