Përshkrim

 

 • Marker per ne tabelë dhe ne flete me maje plumbi, gjerësia e saj 2-3 mm.
 •  Nëse janë në një tabelë të bardhë ose në letër, ngjyrat e forta dhe të gjalla, janë të lehta për tu lexuar edhe nese ndodheni ne fundin e salles.
 • Boja mund të hiqet nga tabela e bardhë me një fasolete të thatë pa lënë mbetje dhe nuk do të depërtojë deri te faqja poshtë në flipcharts.
 • Boja nuk do te  thahet edhe në qoftë se kapaku është hequr për 2-3 ditë.
 • Ajo ka një arome te lehte dhe nuk përmban lende kimike si  toluen dhe xylol.
 • Formati i ri i marker-it përmban më shumë bojë me volum te larte për performancën maksimale të shkrimit dhe lloji i ri i majes se plumbit shkruan butësisht pa zhurma ne tabele.
 • Ngjyra: Blu, E zeze, E kuqe, Jeshile.

         Maxx 290 whiteboard and Flipchart Marker

 • Whiteboard and flipchart marker with bullet tip, line width 2-3 mm.
 • Whether on a whiteboard or on paper, the strong, vibrant colours are easy to read even from the back of the room.
 • The ink can be removed from whiteboards with a dry cloth without leaving residue and will not seep through to the page underneath on flipcharts.
 • The cap-off ink does not run dry even if the cap is removed for 2-3 days.
 • It has a low odour and is free of toluol and xylol.
 • The new higher volume format contains more ink for maximum writing performance and the new bullet tip writes pleasantly soft without squeaking noises.
 • Colours: Blue, Black, Red,Green.
Përshtypje (0)
Vlerësimet

0.0

0 Vlerësimet e produkteve
5
0
4
0
3
0
2
0
1
0

Komentoni këtë produkt

Ndani mendimet tuaja me klientët e tjerë

Shkruaj një vlerësim

Përshtypje

Nuk ka ende komente.