Përshkrim

Organizues tavoline me mjete!

Mjetet e perfshira: stilolaps, 2 lapsa, gershere, bisturi, prefese, vizore 15 cm, stapler, staples, gome, 20 cope kapese aktesh dhe 10 cope pineska me koke!

E pershtatshme per ne zyre!

Përshtypje (0)
Vlerësimet

0.0

0 Vlerësimet e produkteve
5
0
4
0
3
0
2
0
1
0

Komentoni këtë produkt

Ndani mendimet tuaja me klientët e tjerë

Shkruaj një vlerësim

Përshtypje

Nuk ka ende komente.