Përshkrim

Një set fantastik krijues me madhësi Barbie me kukull të përfshirë, me të cilin mund të argëtoheni duke transportuar Barbie në një vend përrallor buzë oqeanit. Falë rërës karakteristike do të mund të krijohen skenarë detarë, rëra blu do të përfaqësojë detin, rëra e ngjyrës natyrale plazhin. Prandaj, vajza e vogël mund ta bëjë Barbin e saj të notojë në rërën blu dhe më pas ta bëjë atë të shkojë në plazh për t’u çlodhur. Në paketë do të ketë një kopertinë praktike me temë detare që do të shërbejë si bazë për të luajtur me rërë. Argëtimi vazhdon me një set fantastik ndërtimi, i gjithi i bërë për kukulla. Skenari mund të personalizohet dhe perfeksionohet falë kallëpeve dhe veglave për të luajtur me rërë.

Përshtypje (0)
Vlerësimet

0.0

0 Vlerësimet e produkteve
5
0
4
0
3
0
2
0
1
0

Komentoni këtë produkt

Ndani mendimet tuaja me klientët e tjerë

Shkruaj një vlerësim

Përshtypje

Nuk ka ende komente.