Përshkrim

Ngjyrat e gjalla dhe vijat e imëta mund të përdoren për të shkruar dhe vizatuar
Ngjyra të gjalla/shkrimi i lëmuar/Maja metalike e integruar për qëndrueshmëri
6 Ngjyra: Ngjyra të bukura neoni
Specifikimet: Maja 0,02 inç (0,4 mm) / Mund të përdoret edhe kur kapaku hiqet për një kohë të gjatë
Madhësia: 2,4 x 0,4 x 7,5 inç (60 x 10 x 190 mm); Single Madhësia: Gjatësia totale: 6.6 inç

Përshtypje (0)
Vlerësimet

0.0

0 Vlerësimet e produkteve
5
0
4
0
3
0
2
0
1
0

Komentoni këtë produkt

Ndani mendimet tuaja me klientët e tjerë

Shkruaj një vlerësim

Përshtypje

Nuk ka ende komente.