Përshkrim

Tabela magnetike ne formen e shtepise eshte nje produkt mjaft edukativ per femijet tuaj.
Do i mesoje te shkruajn shkronjat e para dhe numrat.
Ne te njejten kohe mesojne dhe ne te njejten kohe argetohen.
Produkt cilesor!

Përshtypje (0)
Vlerësimet

0.0

0 Vlerësimet e produkteve
5
0
4
0
3
0
2
0
1
0

Komentoni këtë produkt

Ndani mendimet tuaja me klientët e tjerë

Shkruaj një vlerësim

Përshtypje

Nuk ka ende komente.