Përshkrim

Tela nr 24/6 Spree.

Tela te markes se njohur Spree.

Vijne ne nje material metalik dhe mjaft cilesor.

Përshtypje (0)
Vlerësimet

0.0

0 Vlerësimet e produkteve
5
0
4
0
3
0
2
0
1
0

Komentoni këtë produkt

Ndani mendimet tuaja me klientët e tjerë

Shkruaj një vlerësim

Përshtypje

Nuk ka ende komente.