Përshkrim

Spinny është çanta e shpinës parashkollore dhe e kohës së lirë që do të argëtojë të gjithë fëmijët! Falë strukturës së veçantë rrotulluese, çantat e shpinës Spinny mund të vishen nga të dyja anët… sipas dëshirës së ditës!

Përshtypje (0)
Vlerësimet

0.0

0 Vlerësimet e produkteve
5
0
4
0
3
0
2
0
1
0

Komentoni këtë produkt

Ndani mendimet tuaja me klientët e tjerë

Shkruaj një vlerësim

Përshtypje

Nuk ka ende komente.