Transporti Falas për çdo blerje me kartë
Mëso më shumë

Pershkrim

Politika jonë e rimbursimit dhe kthimit zgjat 14 ditë. Nëse kanë kaluar 14 ditë nga blerja juaj, ne nuk mund t’ju ofrojmë një rimbursim ose shkëmbim të produktit. Për t’u kualifikuar për kthim, artikulli juaj duhet të jetë i papërdorur dhe në të njëjtën gjendje që e keni marrë. Gjithashtu duhet të jetë në paketimin origjinal. Disa lloje mallrash përjashtohen nga kthimi. Mallrat që kane afate kohore si produktet sezonale (psh axhendat, lodrat e plazhit etj) revistat, si dhe produktet me cmim oferte nuk mund të kthehen. Artikuj shtesë të pakthyeshëm:

  • Kartat e dhuratave
  • Produkte sofwtuerike të shkarkueshme
  • Disa sende shëndetësore dhe të kujdesit personal (si lodrat me buzekuqe apo bojra pikture pasi hapen).

Për të përfunduar kthimin tuaj, ne kërkojmë një faturë ose vërtetim blerjeje.


Ka disa situata ku jepen vetëm rimbursime të pjesshme:

  • Libër me shenja të dukshme përdorimi CD, DVD, softuer, lojë video,.
  • Çdo artikull që nuk është në gjendjen e tij origjinale, është i dëmtuar ose i mungon pjesë për arsye që nuk janë për shkak të gabimit tonë.
  • Çdo artikull që kthehet më shumë se 14 ditë pas dorëzimit

Kthimi i Parave

Pasi kthimi juaj të merret dhe inspektohet, ne do t’ju dërgojmë një email për t’ju njoftuar se kemi marrë artikullin tuaj të kthyer.

Ne gjithashtu do t’ju njoftojmë për miratimin ose refuzimin e rimbursimit tuaj.

Nëse jeni miratuar, atëherë rimbursimi juaj do të përpunohet dhe pagesa do të aplikohet automatikisht në kartën tuaj të kreditit, llogarine tuaj bankare ose në mënyrën origjinale të pagesës, brenda një sasie të caktuar ditësh. Komisionet e pageses nga banka ne banke mbahen nga llogaria e klientit. Nese deshironi qe parate tua dergojme me poste – posta duhet te paguhet nga klienti.

Rimbursimet e vonuara ose te humbura

Nëse nuk keni marrë ende një rimbursim, fillimisht kontrolloni përsëri llogarinë tuaj bankare.

Pastaj kontaktoni kompaninë tuaj të kartës së kreditit, mund të duhet pak kohë përpara se rimbursimi juaj të postohet zyrtarisht.

Më pas kontaktoni bankën tuaj.

Shpesh ka pak kohë përpunimi përpara se të postohet një rimbursim.

Nëse i keni bërë të gjitha këto dhe nuk keni marrë ende rimbursimin tuaj, ju lutemi na kontaktoni në [email protected].

Artikujt e Ofertes

Mund të rimbursohen vetëm artikujt me çmim të rregullt. Artikujt e Ofertes nuk mund të rimbursohen.

Ndërrimet

Ne i zëvendësojmë artikujt vetëm nëse janë të dëmtuar. Nëse keni nevojë për ta shkëmbyer atë për të njëjtin artikull, na dërgoni një email në [email protected] dhe dërgoni artikullin tuaj në adresen tone : Rr: Rrapo Hekali, Pallatet Astir nr 1, Kodra e Diellit, Tirane, Shqiperi.

Dhuratat

Nëse artikulli është shënuar si dhuratë kur është blerë dhe dërguar direkt tek ju, ju do të merrni një kredit dhuratë për vlerën e kthimit tuaj. Pasi të merret artikulli i kthyer, do t’ju dërgohet një certifikatë dhuratë.

Nëse artikulli nuk është shënuar si dhuratë kur është blerë, ose dhuratëdhënësit ia kanë dërguar porosinë vetes për t’jua dhënë më vonë, ne do t’i dërgojmë një rimbursim dhuratëdhënësit dhe ai do të mësojë për kthimin tuaj.

Posta e Kthimit

Për të kthyer produktin tuaj, duhet ta dërgoni produktin tuaj me postë në adresen tone : Rr: Rrapo Hekali, Pallatet Astir nr 1, Kodra e Diellit, Tirane, Shqiperi.

Ju do të jeni përgjegjës për të paguar për kostot tuaja të transportit për kthimin e artikullit tuaj. Kostot e transportit janë të pakthyeshme.

Nëse merrni një rimbursim, kostoja e transportit të kthimit do të zbritet nga rimbursimi juaj. Në varësi të vendit ku jetoni, koha që mund të duhet që produkti juaj i shkëmbyer të arrijë tek ju mund të ndryshojë.

Nëse po ktheni artikuj më të shtrenjtë, mund të konsideroni përdorimin e një shërbimi transporti të gjurmueshëm ose blerjen e sigurimit të transportit. Ne nuk garantojmë se do të marrim artikullin tuaj të kthyer.

Ke nevoje per ndihme?

Na kontaktoni në [email protected] për pyetje në lidhje me rimbursimet dhe kthimet.

Kreu Shop Shporta Llogaria
Mbrapsht
WhatsApp
Live Chat
Shporta e blerjeve(0)

Nuk ka produkte në shportë. Nuk ka produkte në shportë.

Main Menu
Hello, Hyni