Përshkrim

– DIMENSIONET: 31 x 20 x 49 cm; kapaciteti: 30 litra
– Rripat e shpatullave: Sistemi FAST’N GO, me shirit rregullues të gjatësisë, i projektuar për të parandaluar prekjen e tokës, duke reduktuar rrezikun e papastërtisë dhe thyerjes; xhep mbrojtës për rripat e shpatullave

– STRUKTURA: Brenda është e përbërë nga plastika dhe metali, me mbështetje për rrota dhe dorezë; doreza teleskopike me dy shirita përshtatet me gjatësinë e femijes për të lehtësuar peshen

– XHEPAT: Pajisur me një ndarje të dyfishtë me zinxhir për një ndarje optimale të materialit; kroskot; xhepi i përparmë, në të kundërt, me mbajtëse praktike stilolapsi për organizim edhe më efikas; rreshtim i brendshëm me mbajtës stilolapsi

– KARAKTERISTIKAT: Përdoret si çantë shpine ose me rrota, si për shkollë ashtu edhe si bagazh dore; kur tërhiqet, ngarkesa shpërndahet në mënyrë të barabartë, duke zvogëluar presionin mbi supe.

Përshtypje (0)
Vlerësimet

0.0

0 Vlerësimet e produkteve
5
0
4
0
3
0
2
0
1
0

Komentoni këtë produkt

Ndani mendimet tuaja me klientët e tjerë

Shkruaj një vlerësim

Përshtypje

Nuk ka ende komente.