Përshkrim

Dosje 5 cm per ruajtjen e dokumenteve tuaja!

Me siperfaqe te forte dhe plastike kunder lageshtires, per nje kohe sa me te gjate rezistence.

Përshtypje (0)
Vlerësimet

0.0

0 Vlerësimet e produkteve
5
0
4
0
3
0
2
0
1
0

Komentoni këtë produkt

Ndani mendimet tuaja me klientët e tjerë

Shkruaj një vlerësim

Përshtypje

Nuk ka ende komente.