Përshkrim

Dizajn i paarritshem klasik ? q? nga viti 1971 STABILO me teknologjine Anti-Dry-Out: 4 or? mbrojtje nga tharja p?r pun? t? koncentruar I vetmi highlighter te cilin mund ta gjeni te disponuesh?m n? 9 ngjyra fluoreshente t?rheq?se me
gjer?si t? linjave 2 dhe 5 mm ? ideale p?r nxjerrjen n? pah t? teksteve t? madh?sive t? ndryshme, si dhe p?r t?rheqjen e linjave me trash?si t? ndryshme. Boja eshte me baz? uji. Cil?si e fort? e nd?rtimit te trupit te highlighter-it, do t? thot? se do t? zgjas? p?r nj? koh? shum? t? gjat?.

Informacion shtesë
Ngjyra

lejla, jeshile

Përshtypje (0)
Vlerësimet

0.0

0 Vlerësimet e produkteve
5
0
4
0
3
0
2
0
1
0

Komentoni këtë produkt

Ndani mendimet tuaja me klientët e tjerë

Shkruaj një vlerësim

Përshtypje

Nuk ka ende komente.