Përshkrim

Mësoni të vizatoni me Mickey Mouse me këtë komplet të ri kreativ argëtues në madhësi xhepi! Do të jetë kaq e pakëndshme falë udhëzuesit të udhëzimeve që përmban shumë vizatime të organizuara sipas një niveli progresiv vështirësie dhe 4 mini-dërrasat e bardha që mund të fshihen. Nëse y

Përshtypje (0)
Vlerësimet

0.0

0 Vlerësimet e produkteve
5
0
4
0
3
0
2
0
1
0

Komentoni këtë produkt

Ndani mendimet tuaja me klientët e tjerë

Shkruaj një vlerësim

Përshtypje

Nuk ka ende komente.