Përshkrim

TATUAZHE HOT WHEELS PER FEMIJE LISCIANI

Me imazhet e Hot Wheels!
Brenda topit, një tatuazh i personalizuar Hot Wheels dhe një plastelinë me ngjyrë 100 g
Kreativitet dhe argëtim
Baltë modelimi e sigurt dhe me cilësi të lartë

Përshtypje (0)
Vlerësimet

0.0

0 Vlerësimet e produkteve
5
0
4
0
3
0
2
0
1
0

Komentoni këtë produkt

Ndani mendimet tuaja me klientët e tjerë

Shkruaj një vlerësim

Përshtypje

Nuk ka ende komente.