Transporti Falas për çdo blerje me kartë
Mëso më shumë

SISTEMI I FILIALIT

Qellimi i INFINITI OFFICE

eshte te jete i pranishem ne cdo qytet te Shqiperise, Kosoves, Maqedonise, Malit te Zi, Serbi e Kroaci permes emrit, produkteve dhe standarteve qe sjell.

INFINITI OFFICE  eshte themeluar ne vitin 1999

si kompani e regjistruar sipas ligjeve ne fuqi dhe zoteron dizajnin dhe patentimin e emrit, logos tek Drejtoria e Patentave dhe Pronesise Intelektuale dhe Drejtoria e te Drejtave te Autorit. Infiniti Office ka gjetur dhe ka zhvilluar metodologjine per nje model te suksesshem biznesi, te standartizuar permes procedurave te caktuara te cilat bie dakord t’i ndaje me operatoret Franchise.

Kemi investuar ne vite mbi 150.000 Euro per marketingun e markes INFINITI OFFICE dhe vazhdojme transmetimin ne shume media si TV KLAN, ABC NEWS, NEWS 24, REPORT TV, INTV, FAX NEWS, SHIJAK TV, Top Channel etj.

– Kemi platformen me te mire online me mbi 12.000 artikuj – me 6 nivele cmimesh per te krijuar nje sistem sa me funksional ku prezenca e sipermarresit nuk eshte perhere e detyrueshme.

– Kemi konfigurim te personalizuar nga arkitekte te posaçem per Strukturen e Dyqaneve INFINITI.

– Kemi dizajne te paracaktuara te katalogeve, flete-ofertave, posterave, uniformave, kartevizitave,  qeseve dhe cdo elementi tjeter qe ka te beje me marketingun fizik.

– Kemi studion televizive te prodhimit qe perpunon çdo muaj reklama te reja televizive per nje marketing te vazhdueshem te brandit INFINITI OFFICE si dhe te ofertave.

– Kemi kategori unike produktesh qe nuk i gjen ne dyqane te tjera por kemi pothuajse cdo produkt qe mund te gjesh ne dyqanet e tjera.

– Kemi cmimet me te mira te blerjes dhe raportin me te mire te marzhit te fitimit qe shkon ne rreth 40 apo 45% (zakonisht eshte 30% ne kompani te tjera).

– Kemi setin e plote te trajnimit

per te zhvilluar shites profesioniste dhe metodologji per trajnimin edhe te agjenteve te marketingut per zyrat. Manuale procedurash dhe trobleshooting (defektesh).

– Kemi kontrata me kompanite kryesore te programeve financiare, rafteve, reklamave, pajisjeve elektronike (kompjuter, fotokopje) dhe ju japim cmimet me te mira ne Shqiperi dhe ju heqim lodhjen per te kerkuar pasi e kemi bere ne me mire ne 21 vjet.

– Kemi klientele ne cdo cep te Shqiperise dhe permes Franchise apo Distributoreve bejme te mundur te plotesojme kerkesat e tyre kudo dhe kurdo.

– Nje kancelari ka nevoje per 1000-2000 artikuj. Tek ne do gjeni 12.000 artikuj ne nje vend te vetem pa patur nevoje te shperndaheni sa ne nje magazine ne tjetren dhe cmimet me te mira tek partneret e tjere importues (me discount te personalizuar si pjese e grupit INFINITI).

PER KETE SHKAK

Programi i Partneritetit te INFINITI OFFICE eshte hartuar qe te kete nje orientim dhe t’i mesoje ne sa me pak kohe filialeve tona eksperiencen tone prej 2 dekadash duke mos i lene te gabojne dhe duke i mesuar si te rriten.

Ne keshillojme cdo Franchaise se sa duhet te jete investimi ne raport me qellimin e tij dhe vendin ku ndodhet.

Ne trajnojme menaxheret dhe shitesit e njesive tregtare INFINITI para se te hapen ne menyre qe te kene informacion te plote mbi produktet dhe sherbimet qe do ofrojne.

KANDIDATI IDEAL PER INFINITI OFFICE ? 

 • Te kete punuar me shitjet ose si i punesuar ose si sipermarres
 • Te kete nje investim minimal rreth 200-300 Euro m/2                                                                                                 
 • (Pra psh nje dyqan 60 m2 x 200 euro/m2 investim = 12.000 Euro total ose 100 m2 x 200 euro m2 = 20.000 Euro)(Ne investim perfshihen qe tek lyerja, ndricim, rafte, banak, fotokopje, PC, Reklama, MALL, sistemi financiar etj)
 • Investimi mesatar shkon nga 12.000-20.000 Euro. Investimet e medha nga 25.000 – 50.000 Euro.
 • Te kete apo te gjeje dyqane mbi 60m2-300 m2
 • Të ketë qëllime afatgjata bashkëpunimi
 • Te jetoje ai apo familjare te tij ne qytetin ku do hape filialin INFINITI
 • Kandidati duhet te kete nje imazh te mire publik ne zonen ku jeton.

KE BUXHET ME TE VOGEL SE 12.000 Euro ?  Ke dyqan me te vogel se 60m2 ?

 • Ne kemi nje projekt B per te gjithe ata qe kane buxhet 4500 – 6000 Euro per kancelarite e vogla dhe 6000 – 10.000 Euro per kancelarite e mesme.
 • Ne kemi nje projekt B per te gjitha ata qe kane dyqane nga 10 – 60 m2
 • Ne kemi nje projekt C per te gjithe ata qe duan te kene nje dyqan te konfiguruar sipas konceptit te tyre, apo duan thjeshte te marrin furnizime me shumice tek magazinat INFINITI

MUNDESITE E FINANCIMIT

Ti mund ta besh investimin e plote apo pjesor por jo me pak se 60% e projektit.

Ne kemi mundesi per 3 programi financimi.

3 variante kryesore jane pjese e bisedes prane zyrave tona.

RRISK INVESTIMI I MINIMIZUAR

TE GJITHA PRODUKTET JANE TE GARANTUARA DHE SIGURUARA.

ÇFARË OFRON INFINITI PËR PARTNERIN?

 • Brand i njohur dhe i mbrojtur ligjerisht ne DPPI dhe cdo instance shteterore
 • Produkte unike dhe nje game prej 12.000 artikujsh ne nje magazine dhe web te vetem me foto e cmime.
 • Trajnim dhe eksperiencë manaxhimi per kandidatet
 • Risk investimi i minimizuar
 • Shpjegim dhe trajnim i sistemeve financiare dhe atyre te inventarit (me plamar).
 • Produkte te barkodizuara
 • Çmimet me te mira ne Shqiperi
 • Oferta te vazhdueshme dhe marketing online dhe televiziv
 • Zhvillim i vazhdueshëm i sherbimeve  apo produkteve
 • Mbeshtetje me ekspozitore dhe aksesore te kancelarise
 • Mbeshtetje dhe asistence per tenderat online apo zyrat me kapacitete te larta.
 • Dizenjim dhe arredim i dyqanit 100% sipas standarteve me te larta europiane
 • Nderrim dhe Kthim i produkteve sipas dershires pa patur nevoje per shpjegime

JE GATI!!!

Edhe ti mund te hapesh nje filial dhe te behesh distributor i INFINITI OFFICE ne qytetin apo lagjen tende.

BEHU BIZNESMEN I SUKSESSHEM !!!

KONTAKT

Na shkruaj direkt:

Dr. Rrezart Lahi – [email protected] + 355 69 54 82 582

Details

Kreu Shop Shporta Llogaria
Shporta e blerjeve(0)

Nuk ka produkte në shportë. Nuk ka produkte në shportë.

Main Menu
Hello, Hyni