Puno tek Infiniti

Nese deshiron ti bashkohesh Ekipit tone na shkruaj tek [email protected].

Nuk ka nevoje te presesh njoftimet per pune. Rregjistro CV tende ne databazen tone dhe brenda pak ditesh mund te njoftohesh per interviste. Nese e kalon fillon te jesh edhe ti nje INFINITI