Transporti Falas për çdo blerje me kartë
Mëso më shumë

Pershkrim

INFINITI OFFICE eshte nder kompanite me te vleresuara qe prej 1999 ne sektorin e kancelarise dhe themelues te tregut Online ne Shqiperi qe prej 2014. Kemi sherbyer 2 milione klienteve cdo vit dhe kemi nje rekord per besueshmerine e klienteve tane. Per te qene me prane tyre klientet mund te blejne me te drejten e nderrimit apo kthimit te gjitha produktet.

Rregullat tona te nderrimit apo te kthimit te produkteve per blerjet Online jane

14 dite nga momenti i blerjes. Ne menyre qe ju te perfitoni nga programi i nderrimit apo kthimit te produkteve produktet duhet te jene ne po ate gjendje qe jane blere. Ne te njejten gjendje duhet te jete jo vetem produkti por edhe paketimi. Ju duhet te dergoni me poste produktin, faturen tatimore me te cilen eshte blere produkti.

Nese produkti eshte hapur por mund te shitet serish si i ri, grupi i vleresimit te nderrimit/kthimit do te vleresoje nese mund te beje nje kthim te pjesshem apo te plote te vleres se produktit. Bojrat e Printerit mund te nderrohen apo kthehen vetem nese paketimi i jashtem apo vula e sigurise nuk i eshte cenuar.

Ne do deshironim qe ju te merrnit nje produkt tjeter si shkembim. Ne pamundesi per te marre nje produkt tjeter dhe kur ju kerkoni qe te merrni parate mbrapsht per produktin qe keni porositur atehere hapat duhet te ndiqen si me poshte :

  • Ju kontakoni me departamentin tone te Online permes whatsapp +355 69 95 93 545/ 685200000 ose permes e-mailit – [email protected]
  • Pasi merrni konfirmimin e departamentit tone Online nje korrier vjen dhe ju merr pakon ne adresen tuaj sic jua ka sjelle.
  • Posta brenda afatit 7 ditor e kthen tek Adresa jone dhe stafi e kontrollon produktin nese eshte sipas pershkrimit
  • Nese gjithcka eshte Ok, kompania ju dergon me poste, pagesen qe ju keni bere.

INFINITI OFFICE

L51420007C

Rr: Rrapo Hekali, Kodra e Diellit, Tirane

Kreu Shop Shporta Llogaria
Shporta e blerjeve(0)

Nuk ka produkte në shportë. Nuk ka produkte në shportë.

Main Menu
Hello, Hyni