Përshkrim

Termometer dixhital me infrared per te matur temperaturen vetem me nje buton pa kontakt fizik per 1 sekonde! Ju garanton matje precize, pavaresisht nga temperatura e ambjetit.Termometri ideal per bebet e vogla, jo vetem per temperaturen e trupit por edhe te qumeshtit dhe ushqimeve.
Zgjedhja e preferuar e shkollave, qendrave tregtare dhe vendeve te ngjashme me qarkullim te madh te njerezve.
Mat temperaturen e trupit, te ushqimeve, te pijeve, te kafsheve shtepiake.
Me alarm ne rast ethesh dhe temperature te larte
Mat temperaturen nga 32 deri ne 42.9 grade celcius ne distance 5-15cm.
Fikje automatike pas 20 sekondash inaktivitet.
Punon me 2 bateri AAA.

Përshtypje (0)
Vlerësimet

0.0

0 Vlerësimet e produkteve
5
0
4
0
3
0
2
0
1
0

Komentoni këtë produkt

Ndani mendimet tuaja me klientët e tjerë

Shkruaj një vlerësim

Përshtypje

Nuk ka ende komente.