Përshkrim

Madhësia: Bebe C
Dimensionet: ø26.2x50mm
Tensioni: 1.5 V
Kapaciteti: 5.960 mAh
0% kadmium dhe merkur

Paketimi: 2 pako
Teknologjia më e fundit alkaline
Furnizimi i vazhdueshëm me energji elektrike
Fuqi afatgjatë
Besueshmëri e shkëlqyer

Përshtypje (0)
Vlerësimet

0.0

0 Vlerësimet e produkteve
5
0
4
0
3
0
2
0
1
0

Komentoni këtë produkt

Ndani mendimet tuaja me klientët e tjerë

Shkruaj një vlerësim

Përshtypje

Nuk ka ende komente.