Përshkrim

Me karrotën që flet dhe shkëlqen
Mësoni fjalët e para në anglisht, shumë kuize të thjeshta; prodhuar në Itali
Puzzle fjalësh, stilolaps elektronik, udhëzime
Fjalori, zhvillimi ndijor, autonomia, logjika

Përshtypje (0)
Vlerësimet

0.0

0 Vlerësimet e produkteve
5
0
4
0
3
0
2
0
1
0

Komentoni këtë produkt

Ndani mendimet tuaja me klientët e tjerë

Shkruaj një vlerësim

Përshtypje

Nuk ka ende komente.