Përshkrim
Nese Domino-te do te organizohen ne rreshta dhe do te rrezoni domino-ne e pare, i gjithe rreshti do te rrezohet ne menyre te njepasnjeshme.
Përveç shtrimit të domino-ve në një vijë të vetme, ose shumë linja mund të bndertoni edhe mure, të ndërtoni shtëpinë tuaj ose shumëllojshmëri të tjera të puzzle-ve.
Përshtypje (0)
Vlerësimet

0.0

0 Vlerësimet e produkteve
5
0
4
0
3
0
2
0
1
0

Komentoni këtë produkt

Ndani mendimet tuaja me klientët e tjerë

Shkruaj një vlerësim

Përshtypje

Nuk ka ende komente.