Përshkrim
• Stilolaps ergonomik ballpoint 
• Me një zonë gripi prej gome dhe forme trekendeshe per nje mbajtje praktike gjate procesit te te shkruarit 
• Ngjyrë blu te bojes
• Maje 1,0 mm
Përshtypje (0)
Vlerësimet

0.0

0 Vlerësimet e produkteve
5
0
4
0
3
0
2
0
1
0

Komentoni këtë produkt

Ndani mendimet tuaja me klientët e tjerë

Shkruaj një vlerësim

Përshtypje

Nuk ka ende komente.