Transporti Falas për çdo blerje me kartë
Mëso më shumë

PËR TIRANËN:

Blerjet nga Tirana kanë nje kosto transporti 250 Lekë dhe realizohen brenda 24 orëve.

PËR QYTETET E TJERA:

Blerjet nga rrethet e Shqipërisë kanë një kosto transporti 360 Lekë dhe realizohen brenda 48-72 orëve, në varësi të zonës.

PËR KOSOVËN:

Blerjet nga Kosova kanë një kosto transporti 7 Euro dhe realizohen brenda 72-96 orëve, në varësi të zonës tuaj.

Kreu Shop Shporta Llogaria
Shporta e blerjeve(0)

Nuk ka produkte në shportë. Nuk ka produkte në shportë.

Main Menu
Hello, Hyni