Përshkrim

Madhësitë: CR2016, CR2025, CR2032 dhe CR2450
Dimensionet: ø20×1.6mm (CR2016), ø20×2.5mm (CR2025), ø20×3.2mm (CR2032) dhe ø24x5mm (CR2450)
Kapaciteti: 75 mAh (CR2016), 150 mAh (CR2025), 220 mAh (CR2032) dhe 540 mAh (CR2450)
Tensioni: 3V
0% kadmium dhe merkur

Paketimi: 12 pako (set e ndryshme)
Përmban: 2x CR2016, 4x CR2025, 4x CR2032 dhe 2x CR2450
Teknologjia më e fundit e litiumit
Furnizimi i vazhdueshëm me energji elektrike
Fuqi afatgjatë
Besueshmëri e shkëlqyer

Përshtypje (0)
Vlerësimet

0.0

0 Vlerësimet e produkteve
5
0
4
0
3
0
2
0
1
0

Komentoni këtë produkt

Ndani mendimet tuaja me klientët e tjerë

Shkruaj një vlerësim

Përshtypje

Nuk ka ende komente.