Përshkrim

Kapaciteti: 700 MB
Shpejtësia: deri në 52x
Paketimi: kuti keku 50
Sipërfaqja: e bardhë, e printueshme në sipërfaqe të plotë
Zona e printimit: 23 – 118 mm
I printueshëm me printera të përshtatshëm me bojë
Sipërfaqe profesionale dhe me tharje të shpejtë
Jetë e gjatë arkivore
Përputhshmëri e shkëlqyer me ndezësit dhe luajtësit e CD-ve
Rezistent ndaj dritës UV

Përshtypje (0)
Vlerësimet

0.0

0 Vlerësimet e produkteve
5
0
4
0
3
0
2
0
1
0

Komentoni këtë produkt

Ndani mendimet tuaja me klientët e tjerë

Shkruaj një vlerësim

Përshtypje

Nuk ka ende komente.