Përshkrim

TABELE DARTS!

Derrase shigjetash!

Paketimi permban:  6 shigjeta me maje metalike!

Manualin e perdorimit dhe piket perkatese te lojes!

 

Përshtypje (0)
Vlerësimet

0.0

0 Vlerësimet e produkteve
5
0
4
0
3
0
2
0
1
0

Komentoni këtë produkt

Ndani mendimet tuaja me klientët e tjerë

Shkruaj një vlerësim

Përshtypje

Nuk ka ende komente.