Përshkrim

Ndërfaqja: USB 2.0 dhe foleja 3.5 mm
Fuqia me autobus: Furnizimi me energji elektrike nëpërmjet prizës USB në pajisje
Çelësi i ndezjes/fikjes
Kontrolli i volumit
Fuqia: 2 x 3 W
Gama e frekuencës: 180 – 20000 Hz
Plug & Play
Ngjyra: e zezë

Përshtypje (0)
Vlerësimet

0.0

0 Vlerësimet e produkteve
5
0
4
0
3
0
2
0
1
0

Komentoni këtë produkt

Ndani mendimet tuaja me klientët e tjerë

Shkruaj një vlerësim

Përshtypje

Nuk ka ende komente.