Përshkrim

Bazuar në Aftësitë e Jetës
Mëson aftësitë e menaxhimit të kohës
Përmirëson kujtesën
Vjen me udhëzime
Zhvilloni përqendrimin, kujtesën, autonominë dhe kreativitetin

Përshtypje (0)
Vlerësimet

0.0

0 Vlerësimet e produkteve
5
0
4
0
3
0
2
0
1
0

Komentoni këtë produkt

Ndani mendimet tuaja me klientët e tjerë

Shkruaj një vlerësim

Përshtypje

Nuk ka ende komente.