Përshkrim

Kapaciteti: 8.5 GB
Formati: DVD+R me dy shtresa
Shpejtësia: deri në 8x
Sipërfaqja: e markës MediaRange
Jetë e gjatë arkivore
Përputhshmëri e shkëlqyer me ndezësit dhe lojtarët
Rezistent ndaj dritës UV
I përshtatshëm për etiketim me shënues CD/DVD/BD

Përshtypje (0)
Vlerësimet

0.0

0 Vlerësimet e produkteve
5
0
4
0
3
0
2
0
1
0

Komentoni këtë produkt

Ndani mendimet tuaja me klientët e tjerë

Shkruaj një vlerësim

Përshtypje

Nuk ka ende komente.