Përshkrim

Dizajni: maus me 3 butona me tela me sensor optik
Rezolucioni: 1000 dpi
Lidhja: kabllo lidhëse USB 2.0; 1.5 m gjatësi kabllo
Furnizimi me energji elektrike: DC 5V – 50mA (max); Autobus USB me energji
Numri i butonave të miut: 3 butona duke përfshirë rrotën e lëvizjes
E përputhshme me Windows, Mac dhe Linux; plug & luaj
Sensimi, ndijimi dhe reagimi: sensor optik 1000 dpi; përshpejtimi maksimal: 8G; shpejtësia maksimale: 25 IPS; Shkalla e raportimit USB: 125Hz
Qëndrueshmëria: Butonat e miut (majtas/djathtas) mbi 3,000,000 klikime
Ngjyra: E zezë
Përmasat: 102 x 65 x 37 mm
Pesha: ± 73 g

Përshtypje (0)
Vlerësimet

0.0

0 Vlerësimet e produkteve
5
0
4
0
3
0
2
0
1
0

Komentoni këtë produkt

Ndani mendimet tuaja me klientët e tjerë

Shkruaj një vlerësim

Përshtypje

Nuk ka ende komente.