Përshkrim

Versioni: Maus pa tel optik me 3 butona
Rezolucioni: 1200 dpi
Lidhja: Nano marrës USB 2.0 2.4 GHz; rreze transmetimi deri në 10 m
Furnizimi me energji USB nano marrës: DC 5V; Autobus USB me energji
Maus pa tel furnizimi me energji elektrike: 1.5V – 10mA; kërkon 1x bateri Mignon 1.5V AA; nuk përfshihet në dorëzim
Numri i butonave të miut: 3 butona duke përfshirë rrotën e lëvizjes
E përputhshme me Windows, Mac dhe Linux; plug & luaj
Sensimi, ndijimi dhe reagimi: Sensori optik 1200 dpi; nxitimi maksimal: 10G; Shpejtësia maksimale: 30 IPS; Shkalla e raportimit USB: 125Hz/250Hz
Qëndrueshmëria: Butonat e miut (majtas/djathtas) mbi 3,000,000 klikime
Ngjyra: E zezë
Përmasat: 95x56x37mm
Pesha: ± 49 g (pa bateri)

Përshtypje (0)
Vlerësimet

0.0

0 Vlerësimet e produkteve
5
0
4
0
3
0
2
0
1
0

Komentoni këtë produkt

Ndani mendimet tuaja me klientët e tjerë

Shkruaj një vlerësim

Përshtypje

Nuk ka ende komente.