Përshkrim

Versioni: Maus pa tel optik me 5 butona
Rezolucioni: 1000, 1200 dhe 1600 dpi
Lidhja: Nano marrës USB 2.0 2.4 GHz; rreze transmetimi deri në 10 m
Furnizimi me energji USB nano marrës: DC 5V; Autobus USB me energji
Maus pa tel furnizimi me energji elektrike: 1.5V – 15mA; kërkon 1x bateri Mignon 1.5V AA; nuk përfshihet në dorëzim
Numri i butonave të miut: 5 butona duke përfshirë rrotën e lëvizjes; me çelës ndezës/fikje
E përputhshme me Windows, Mac dhe Linux; plug & luaj
Teknologjia e sensorit, skanimi dhe reagimi: Sensori optik me 1000, 1200, 1600 dpi; i rregullueshëm nëpërmjet butonit DPI; nxitimi maksimal: 10G; Shpejtësia maksimale: 30 IPS; Shkalla e raportimit USB: 125Hz
Qëndrueshmëria: Butonat e miut (majtas/djathtas) mbi 3,000,000 klikime
diapazoni i frekuencës; Tastimi i ndërrimit të frekuencës: 2405 – 2475 MHz; Teknika e modulimit GFSK
Fuqia e Transmetimit të Rrezatuar (EIRP): 1,88 dBm (maksimumi)
fitimi maksimal i antenës; Lloji i antenës: 0dBi; Antenë PCB
Ngjyra: e zezë/gri
Përmasat: 100 x 65 x 39.5 mm
Pesha: ± 62 g (pa bateri)

Përshtypje (0)
Vlerësimet

0.0

0 Vlerësimet e produkteve
5
0
4
0
3
0
2
0
1
0

Komentoni këtë produkt

Ndani mendimet tuaja me klientët e tjerë

Shkruaj një vlerësim

Përshtypje

Nuk ka ende komente.