Përshkrim

Versioni: tastierë kompakte me tela me 78 çelësa ultra të sheshtë, pa bllok numrash
Struktura e tastierës: QWERTZ (DE/AT)
Lartësia e çelësit: 3 mm
Lidhja: kabllo lidhëse USB 2.0; 1.5 m gjatësi kabllo
Furnizimi me energji elektrike: DC 5V – 36mA (max); Autobus USB me energji
E përputhshme me Windows, Mac dhe Linux; plug & luaj
Dëshmi për spërkatje
Qëndrueshmëria: mbi 5,000,000 shtypje tastie
Ngjyra e bardhë
Përmasat: 286 x 127.5 x 28 mm
Pesha: ±288g

Përshtypje (0)
Vlerësimet

0.0

0 Vlerësimet e produkteve
5
0
4
0
3
0
2
0
1
0

Komentoni këtë produkt

Ndani mendimet tuaja me klientët e tjerë

Shkruaj një vlerësim

Përshtypje

Nuk ka ende komente.