Përshkrim

Versioni: Tastierë me valë me 105 taste
Struktura e tastierës: QWERTZ (DE/AT)
Lartësia e çelësit: 5 mm
Lidhja: Nano marrës USB 2.0 2.4 GHz; rreze transmetimi deri në 10 m
Furnizimi me energji USB nano marrës: DC 5V; Autobus USB me energji
Tastiera pa tela e furnizimit me energji elektrike: 3.0V – 4mA; kërkon 2x 1.5V bateri Micro AAA; nuk përfshihet në dorëzim
E përputhshme me Windows, Mac dhe Linux; plug & luaj
I papërshkueshëm nga spërkatja; me rregullim praktik të lartësisë për më shumë rehati në shkrim
Qëndrueshmëria: mbi 8,000,000 shtypje tastie
diapazoni i frekuencës; Tastimi i ndërrimit të frekuencës: 2408 – 2474 MHz; Teknika e modulimit FSK
Fuqia e Transmetimit të Rrezatuar (EIRP): -5dBm (maksimumi)
fitimi maksimal i antenës; Lloji i antenës: 1dBi; Antenë PCB
Ngjyra: E zezë
Përmasat: 445x137x23mm
Pesha: ± 400g (pa bateri)

Përshtypje (0)
Vlerësimet

0.0

0 Vlerësimet e produkteve
5
0
4
0
3
0
2
0
1
0

Komentoni këtë produkt

Ndani mendimet tuaja me klientët e tjerë

Shkruaj një vlerësim

Përshtypje

Nuk ka ende komente.