Përshkrim

Në çantën e shpinës fantastike të Masha do të gjeni shumë tulla edukative, lojëra tavoline dhe forma karakteresh.

Do të jetë kënaqësi të ndërtoni dhe shpikni shumë histori të lidhura me botën e Masha dhe Ariu.

Përshtypje (0)
Vlerësimet

0.0

0 Vlerësimet e produkteve
5
0
4
0
3
0
2
0
1
0

Komentoni këtë produkt

Ndani mendimet tuaja me klientët e tjerë

Shkruaj një vlerësim

Përshtypje

Nuk ka ende komente.