Përshkrim

Bexhe e forte plastike e markes SPREE!

2 Lloje Bexhe: bexhe horizontale me permasa 96 * 76 mm dhe bexhe vertikale me permasa 102 * 66 mm!

Trashesia: 240 mikron!

Materiali: Plastike e forte!

 

Përshtypje (0)
Vlerësimet

0.0

0 Vlerësimet e produkteve
5
0
4
0
3
0
2
0
1
0

Komentoni këtë produkt

Ndani mendimet tuaja me klientët e tjerë

Shkruaj një vlerësim

Përshtypje

Nuk ka ende komente.