Përshkrim

Mbani sekretet tuaja me ditarin e modës së Barbie
Një ditar sekret për t’u përshtatur, shumë aktivitete krijuese për t’u zbuluar; përdorni gurët e çmuar ngjitës për ta bërë ditarin tuaj më të çmuar, me dryn për të mbajtur sekretet tuaja, shumë ngjitëse dhe shënues të veçantë
Ditar, dry me çelësa, ngjitëse, markera aromatike, markera Fluo, markera për ndryshimin e ngjyrave, gurë të çmuar ngjitës, udhëzime
Perceptimi dhe aftësitë psikomotorike, koordinimi sy-dorë, shkathtësia e imët, kujtesa dhe vëmendja, kreativiteti, dekodimi i imazhit

Përshtypje (0)
Vlerësimet

0.0

0 Vlerësimet e produkteve
5
0
4
0
3
0
2
0
1
0

Komentoni këtë produkt

Ndani mendimet tuaja me klientët e tjerë

Shkruaj një vlerësim

Përshtypje

Nuk ka ende komente.