Përshkrim

Laboratori me i madh i shkences!

Marka: Lisciani!

Eksploroni boten e mrekullueshme te shkences!

Ky laborator fantastik do ju lejoje te zhvilloni eksperimente te ndryshme te sigurta ne 5 fusha te ndryshme: anatomi, gjeofizike, botanike, paleontologji dhe optike!

Ne paketim do te gjeni nje manual te ilustruar: lexojeni dhe ndiqni me kujdes instruksionet per secilin eksperiment!

Kujdes: Eksperimentet duhen zhvilluar ne pranine e nje te rrituri!

E rekomandueshme per femije mbi 8 vjec!

Ide ideale edhe per dhurate!

Përshtypje (0)
Vlerësimet

0.0

0 Vlerësimet e produkteve
5
0
4
0
3
0
2
0
1
0

Komentoni këtë produkt

Ndani mendimet tuaja me klientët e tjerë

Shkruaj një vlerësim

Përshtypje

Nuk ka ende komente.