Përshkrim

Makine kapese nr.10 SPREE.

E gjeni ne ngjyren e zeze, te kuqe, Blu dhe jeshile.

Arrin te kape deri ne 12 flete.

E pershtatshme per perdorim zyre.

Përshtypje (0)
Vlerësimet

0.0

0 Vlerësimet e produkteve
5
0
4
0
3
0
2
0
1
0

Komentoni këtë produkt

Ndani mendimet tuaja me klientët e tjerë

Shkruaj një vlerësim

Përshtypje

Nuk ka ende komente.