Përshkrim

Ilustruar me personazhet më të dashur nga fëmijët, enigmat e dyanshme të Liscianit vlejnë dyfish: ndërtoni enigmën dhe ngjyrosni pjesën e pasme sipas dëshirës tuaj! Madhësia e enigmës është 35×25 cm, e bërë nga 60 copë

Përshtypje (0)
Vlerësimet

0.0

0 Vlerësimet e produkteve
5
0
4
0
3
0
2
0
1
0

Komentoni këtë produkt

Ndani mendimet tuaja me klientët e tjerë

Shkruaj një vlerësim

Përshtypje

Nuk ka ende komente.