Përshkrim

Mësoni të vizatoni me mashën dhe ariun
Me 4 rrasa, shkruani dhe fshini, një shkollë e vërtetë vizatimi me shumë piktura për të vizatuar
4 rrasa shkrimi dhe fshirjeje, stilolaps me majë të fshirë, 4 stilolapsa me majë, libër operativ edukativ me 32 faqe

Përshtypje (0)
Vlerësimet

0.0

0 Vlerësimet e produkteve
5
0
4
0
3
0
2
0
1
0

Komentoni këtë produkt

Ndani mendimet tuaja me klientët e tjerë

Shkruaj një vlerësim

Përshtypje

Nuk ka ende komente.