Përshkrim

‘- Majë e mprehtë 8 mm dhe 11 mm

– Mpresë mbyllëse kur nuk përdoret

– Teh aliazh çeliku me cilësi të lartë për përdorim të qëndrueshëm

– Prekje e bute

– Vjen ne 2 ngjyra

Përshtypje (0)
Vlerësimet

0.0

0 Vlerësimet e produkteve
5
0
4
0
3
0
2
0
1
0

Komentoni këtë produkt

Ndani mendimet tuaja me klientët e tjerë

Shkruaj një vlerësim

Përshtypje

Nuk ka ende komente.